سفارش تبلیغ
صبا ویژن


مردم به چه کسانی رأی می ­دهند­؟ - شهر خوبان


درباره نویسنده
مردم به چه کسانی رأی می ­دهند­؟ - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1
مرداد 1
شهریور 1
خرداد 2
مرداد 2
اسفند 2
شهریور 3


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
مردم به چه کسانی رأی می ­دهند­؟ - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :348511
بازدید امروز : 49
 RSS 

 

    در روز 7 اسفند ماه 94 مردم ایران برای دهمین­بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی به پای صندوق­ها رفته و از حقوق شهروندی خود که قانون ­اساسی به آنان عطا­نموده­ ، بهره ­مند و نقش اجتماعی و سیاسی خود را در انتخاب افراد شایسته ایفا­ می ­نمایند. هر چند که در ترکیب نامزدهای تأیید­شده جای بسیاری از افراد متعهد، کار­آمد و مجرب را خالی می بینند .

  ولی قاعدتاً با تدبیر و پیگیری شاید بتوان از بین چهره­ های ناشناخته موجود در میان نامزدها، افراد موجه و دارای قابلیت و استعداد را شناسایی و به مردم معرفی­ نمود، و از محدودیت­ها فرصت ساخت و راه را برای ورود افراد جوان­، با انگیزه­، شاداب و متخصص به مجلس باز کرد. قطعاً اگر گروه ها و جناحهای موثر در انتخابات با برنامه ­ریزی صحیح از افراد قابل، خوشنام، کار­آمد و آماده برای هم ‌راستا شدن با جریان فکری خود کسانی که موقعیت بهتری را می­ توانند کسب ­کنند به مردم معرفی کنند و به صورت منسجم و  حساب ­شده در معرفی، تبلیغ و اطلاع ­رسانی همه جانبه تلاش­نموده و بتوانند جمع زیادی از مردم علاقمند به رشد و توسعه کشور و هم راستا با جریان اصلاحات و اعتدال را به انتخاب اصلح رهنمون شوند.

    اما برای اینکه در مجلس آینده، علی‌ رغم محدودیت‌ها شاهد تحول و نو­آوری باشیم و مجلسی مبتنی بر اخلاق، وحدت و کارآمدی شکل ­بگیرد، مردم چه وظیفه­ ای دارند؟ به نظر می ­رسد از آنجا که مردم باید تصمیم ­نهایی را بگیرند، باید به موضوع انتخابات به صورت جدی بپردازند. ضرورت توفیق مردم در انتخابات آگاهی و شناخت به نقش نمایندگان و شاخصهای نماینده مطلوب و انتخاب بهترین فرد بر اساس  شاخص­های درست می­باشد.

    قطعاً مردم تمایل دارند نماینده­ ای انتخاب­ شود که دور­اندیش و آینده ­نگر باشد و به منافع ملی و مصالح کشور بیش از هر چیز توجه ­نماید. در تصویب قوانین اهل تشخیص باشد و با دقت­نظر به طرح ‌ها و لوایحی رأی بدهد که موجب اعتلای نظام و ارزشهای اسلامی گردد و همچنین گشایشی در مشکلات دولت و مردم در جهت پیشرفت و توسعه کشور ایجاد­کند.

    مردم علاقمندند نماینده ­ای انتخاب ­شود که در این شرایط حساس و گذار پس از بحران از دولت و رئیس جمهور منتخبشان به خوبی حمایت­کند و یار و پشتیبان رئیس ­جمهور و مدیران ­اجرایی کشور باشد و البته در جای خود نظارت قانونمند، دقیق و عادلانه بر عملکرد دولت و دولتمردان داشته­ باشد تا از مسیر قانون و خدمت به مردم خارج نشوند. نه اینکه سوال از وزیر و استیضاح را به ابزاری در جهت کوبیدن دولت و محدود شدن پویایی و نشاط وزرا با اهداف خاص سیاسی و تنگ نظری ­های جناحی یا منافع فردی و قومی تبدیل­کنند.

    شایسته ­است مردم با آگاهی نماینده­ای را برگزینند که از دانش، تخصص و تجربه­کاری لازم و برنامه ­ای روشن برای رفع مشکلات کشور در سطح ملی و محلی به ویژه در زمینه رشد اقتصادی برخوردار­ باشد. از نمایندگانی که با حرفها و شعارهای نسنجیده، توخالی و وعده­های دست نا­یافتنی و غیر­کارشناسانه دست به عوام ­فریبی و طلب رأی آنها می ­زنند پرهیز نمایند.

   قطعاً مردم رعایت سلامت­، پاکدستی­، حفظ­ حقوق ­بیت ­المال، پرهیز از رانتخواری و ویژه­خواری و باند­بازی را یک اصل مهم می ­دانند و در انتخاب نماینده مورد ­نظر خود ضمن بررسی سابقه و عملکرد نامزدها از انتخاب کسانی که زندگی سالم و شفافی نداشته ­اند و کرسی نمایندگی را سکویی برای کسب فرصت­ها و موقعیتهای دنیایی خود و نزدیکانشان می دانند، رأی نخواهند داد. و تلاش می ­نمایند مجلسی پاک، وزین، سالم و شایسته انسانهای معتبر و مورد­ اعتماد مردم تشکیل دهند . مردم قطعاً به کسانی که به هر قیمت و با صرف هزینه ­های گزاف و وعده ­های مادی به این و آن و تبلیغات ­گران و پر­خرج می ­خواهند به مجلس بروند رأی نمی­ دهند.

   اما شاخص بسیار مهمی که لازم است مورد توجه رأی ­دهندگان قرار­ گیرد، توجه به اصل اخلاق و رعایت موازین اخلاقی در مهمترین نهاد برخاسته از مردم یعنی خانه ملت می ­باشد، متأسفانه در گذشته بعضاً شاهد ­بوده ­ایم نمایندگانی به مجلس راه یافته ­اند که حداقل موازین و اصول اخلاقی را رعایت ننموده و در ­هر نطقی با پرخاش، توهین، تخریب و تهمت به دیگران و خطاب به مخالفان یا ­منتقدان خود ­از تریبون وزین مجلس سخنانی ناشایست بر زبان رانده­ و رفتارهایی نادرست ­ و­خارج از شئون نمایندگی از خود نشان داده­ اند.

    اما نکته آخر اینکه چنانچه در بین کاندیداها از نمایندگان فعلی یا قبلی مجلس حضور­ دارند، لازم ­است مردم آگاهانه با بررسی دقیق عملکرد آنها، چنانچه در مقایسه با شاخص ­های فوق یا معیارهای مشابه دیگر ارزیابی مثبت و نمره قبولی در مقایسه با نامزدهای جدید ­دارند، رأی ­بدهند. در غیر این صورت شایسته ­است در بین داوطلبین جدید بهترین را بر اساس امتیاز­دهی برگزینند و در برگه رأی نامش را بنویسند.

   امید ­است 7 اسفند 94 مردم با اهتمام و آگاهی حماسه ­ای دیگر از حضور تعیین ­کننده خویش به نمایش­گذاشته و مجلسی مبتنی بر اخلاق، صداقت، اعتدال، کار­آمدی و وحدت ملی برای اصلاح امور مردم­، رشد و بالندگی کشور و اعتلای جمهوری اسلامی ایران تشکیل­ دهند.

 



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 3:39 عصر روز یکشنبه 94 بهمن 25